Gudang Informasi

Antalya Deprem / Antalya Karagöz Kız Öğrenci Apart (Konyaaltı) - Yurt Rehberi / Afad tarafından açıklanan verilere göre antalya'nın kumluca ilçesi açıklarındaki depremin .

Antalya Deprem / Antalya Karagöz Kız Öğrenci Apart (Konyaaltı) - Yurt Rehberi / Afad tarafından açıklanan verilere göre antalya'nın kumluca ilçesi açıklarındaki depremin .
Antalya Deprem / Antalya Karagöz Kız Öğrenci Apart (Konyaaltı) - Yurt Rehberi / Afad tarafından açıklanan verilere göre antalya'nın kumluca ilçesi açıklarındaki depremin .

Antalya'da 4.5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Son dakika haberine göre antalya kaş açıklarında sabah saatlerinde bir deprem meydana geldi. Afad tarafından açıklanan verilere göre antalya'nın kumluca ilçesi açıklarındaki depremin . Antalya kaş açıklarında saat 8.32'de, 6.0 büyüklüğünde bir sarsıntı kaydedildi. Afadın aktardığına göre akdeniz açıklarında 6 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Afad, depremin büyüklüğünü 6 olarak duyurdu. Antalya Haritası | Tatil Rehberi Tatilpanosu.net
Antalya Haritası | Tatil Rehberi Tatilpanosu.net from www.tatilpanosu.net
Sabah 8:32'de akdeniz'de kaş açıklarında 6 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Akdeniz'in 130.19 kilometre açıklarında, 6.0 büyüklüğünde . Afad tarafından açıklanan verilere göre antalya'nın kumluca ilçesi açıklarındaki depremin . Son dakika haberine göre antalya kaş açıklarında sabah saatlerinde bir deprem meydana geldi. Depremin antalya ve çevresinde, isparta, aydın ve denizli'de . Antalya'da 4.5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. 19 ekim 2021 antalya deprem | akdeniz'de korkutan deprem oldu. Antalya açıklarında 6,0 büyüklüğünde deprem oldu.

Depremin antalya ve çevresinde, isparta, aydın ve denizli'de .

Son dakika deprem haberine göre, akdeniz açıklarındaki 6 büyüklüğündeki deprem antalya, i̇zmir, denizli, mersin ve çevresinde de hissedildi. Afadın aktardığına göre akdeniz açıklarında 6 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Afad'dan yapılan açıklamada depremin kaş'a 155 kilometre uzaklıkta . Sabah 8:32'de akdeniz'de kaş açıklarında 6 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Deprem birçok ilden de hissesildi. Depremin merkez üssü kaş ilçesine 195 kilometre uzaklıkta. Afad tarafından açıklanan verilere göre antalya'nın kumluca ilçesi açıklarındaki depremin . Akdeni̇z'de, antalya'nın kaş ilçesi açıklarında deprem meydana geldi. Antalya kaş açıklarında saat 8.32'de, 6.0 büyüklüğünde bir sarsıntı kaydedildi. Akdeniz'de, antalya'nın kaş ilçesi açıklarında deprem meydana geldi. Afad'dan yapılan açıklamada depremin kaş . Son dakika haberine göre antalya kaş açıklarında sabah saatlerinde bir deprem meydana geldi. Depremin antalya ve çevresinde, isparta, aydın ve denizli'de .

19 ekim 2021 antalya deprem | akdeniz'de korkutan deprem oldu. Antalya açıklarında 6,0 büyüklüğünde deprem oldu. Son dakika deprem haberine göre, akdeniz açıklarındaki 6 büyüklüğündeki deprem antalya, i̇zmir, denizli, mersin ve çevresinde de hissedildi. 08:32 de gerçekleşen depremin derinliği 9.59 km derinlikte . Akdeniz'de, antalya'nın kaş ilçesi açıklarında deprem meydana geldi.

Akdeniz'in 130.19 kilometre açıklarında, 6.0 büyüklüğünde . Fay hattı haritası: Evimin altından fay hattı geçiyor mu
Fay hattı haritası: Evimin altından fay hattı geçiyor mu from i4.hurimg.com
Deprem akdeniz illerinde de hissedildi. 19 ekim 2021 antalya deprem | akdeniz'de korkutan deprem oldu. Sabah 8:32'de akdeniz'de kaş açıklarında 6 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Antalya açıklarında 6,0 büyüklüğünde deprem oldu. Afadın aktardığına göre akdeniz açıklarında 6 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Afad, depremin büyüklüğünü 6 olarak duyurdu. Deprem birçok ilden de hissesildi. Afad tarafından açıklanan verilere göre antalya'nın kumluca ilçesi açıklarındaki depremin .

Deprem antalya'da büyük paniğe enden .

Depremin antalya ve çevresinde, isparta, aydın ve denizli'de . 08:32 de gerçekleşen depremin derinliği 9.59 km derinlikte . Deprem birçok ilden de hissesildi. 19 ekim 2021 antalya deprem | akdeniz'de korkutan deprem oldu. Afad, depremin büyüklüğünü 6 olarak duyurdu. Afad tarafından açıklanan verilere göre antalya'nın kumluca ilçesi açıklarındaki depremin . Antalya'da 4.5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Afad'dan yapılan açıklamada depremin kaş'a 155 kilometre uzaklıkta . Son dakika deprem haberine göre, akdeniz açıklarındaki 6 büyüklüğündeki deprem antalya, i̇zmir, denizli, mersin ve çevresinde de hissedildi. Akdeni̇z'de, antalya'nın kaş ilçesi açıklarında deprem meydana geldi. Afad'dan yapılan açıklamada depremin kaş . Son dakika haberine göre antalya kaş açıklarında sabah saatlerinde bir deprem meydana geldi. Antalya açıklarında 6,0 büyüklüğünde deprem oldu.

Afad'dan yapılan açıklamada depremin kaş'a 155 kilometre uzaklıkta . Deprem akdeniz illerinde de hissedildi. Antalya açıklarında 6,0 büyüklüğünde deprem oldu. Afad, depremin büyüklüğünü 6 olarak duyurdu. Antalya'da 4.5 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Son dakika deprem haberine göre, akdeniz açıklarındaki 6 büyüklüğündeki deprem antalya, i̇zmir, denizli, mersin ve çevresinde de hissedildi. Türkiye'deki Fay Hatları ve Ä°simleri
Türkiye'deki Fay Hatları ve İsimleri from www.nkfu.com
Depremin antalya ve çevresinde, isparta, aydın ve denizli'de . 08:32 de gerçekleşen depremin derinliği 9.59 km derinlikte . Akdeniz'de, antalya'nın kaş ilçesi açıklarında deprem meydana geldi. Depremin merkez üssü kaş ilçesine 195 kilometre uzaklıkta. Akdeni̇z'de, antalya'nın kaş ilçesi açıklarında deprem meydana geldi. 19 ekim 2021 antalya deprem | akdeniz'de korkutan deprem oldu. Deprem akdeniz illerinde de hissedildi. Sabah 8:32'de akdeniz'de kaş açıklarında 6 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

Depremin antalya ve çevresinde, isparta, aydın ve denizli'de .

Antalya'da 4.5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem akdeniz illerinde de hissedildi. 19 ekim 2021 antalya deprem | akdeniz'de korkutan deprem oldu. Afad'dan yapılan açıklamada depremin kaş'a 155 kilometre uzaklıkta . Son dakika deprem haberine göre, akdeniz açıklarındaki 6 büyüklüğündeki deprem antalya, i̇zmir, denizli, mersin ve çevresinde de hissedildi. Akdeniz'de, antalya'nın kaş ilçesi açıklarında deprem meydana geldi. Afad'dan yapılan açıklamada depremin kaş . Sabah 8:32'de akdeniz'de kaş açıklarında 6 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Son dakika haberine göre antalya kaş açıklarında sabah saatlerinde bir deprem meydana geldi. Akdeni̇z'de, antalya'nın kaş ilçesi açıklarında deprem meydana geldi. Deprem birçok ilden de hissesildi. Akdeniz'in 130.19 kilometre açıklarında, 6.0 büyüklüğünde . Antalya kaş açıklarında saat 8.32'de, 6.0 büyüklüğünde bir sarsıntı kaydedildi.

Antalya Deprem / Antalya Karagöz Kız Öğrenci Apart (Konyaaltı) - Yurt Rehberi / Afad tarafından açıklanan verilere göre antalya'nın kumluca ilçesi açıklarındaki depremin .. Antalya'da 4.5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Akdeniz'de, antalya'nın kaş ilçesi açıklarında deprem meydana geldi. Deprem antalya'da büyük paniğe enden . Son dakika deprem haberine göre, akdeniz açıklarındaki 6 büyüklüğündeki deprem antalya, i̇zmir, denizli, mersin ve çevresinde de hissedildi. Akdeniz'in 130.19 kilometre açıklarında, 6.0 büyüklüğünde .

Advertisement